version

11/23/2016

Cadeautip voor de feestdagen: Personaliseer je dagelijkse digitale communicatie met de nieuwe Bamboo Fineline

Van het tekenen op een SnapChat-foto tot handgeschreven notities op je iPhone of iPad, onze favoriete apps en apparaten voldoen steeds beter aan de groeiende wens om onze digitale communicatie te personaliseren. De nieuwe Bamboo Fineline biedt een moeiteloze en natuurlijke schrijfervaring op onze favoriete touchscreen-apparaten en is daarmee het perfecte instrument om een persoonlijke noot toe te voegen.

 

Amsterdam, 23 november 2016 – Ons handschrift is onze vingerafdruk op de wereld. Het is onze manier om ergens een stempel op te drukken. Toch blijft onze dagelijkse digitale communicatie hangen bij het lettertype Calibri en de SmartArt van PowerPoint. Bamboo Fineline is ideaal voor mensen die digitaal een stap verder willen gaan. De slimme pen met fijne punt die vandaag is aangekondigd is de derde generatie van Wacom die speciaal is ontwikkeld voor iOS. Via een koppeling met een compatibele app op een iPad of iPhone met Bluetooth®, biedt Bamboo Fineline verbeterde precisie, handpalmdetectie en drukgevoeligheid. Een gepersonaliseerde sneltoets maakt het mogelijk om snel toegang te krijgen tot een reeks functies.

“Bamboo Fineline is een pen van topkwaliteit en is ideaal voor iemand die overstapt van het maken van schetsen, aantekeningen en visuele communicatie op het werk, naar hobbyprojecten voor in huis zoals getekende letters, kalligrafie en schetsen,” zegt Mike Gay, Senior Vice President consumentenproducten van Wacom. De stilus is volledig geïntegreerd in toonaangevende apps voor het maken van notities en schetsen, zoals Goodnotes, ZoomNotes, Autodesk SketchBook, Concepts, en Bamboo Paper. Meer apps zoals ArtRage, MediBang Paint, NotesPlus, en Noteshelf volgen binnenkort.

 

Voor de Technische Trekker: Bamboo Omni
In het assortiment pennen met fijne punt van Wacom, is ook de Bamboo Omni die eerder dit jaar werd aangekondigd opgenomen. Deze slimme pen werkt op de meeste iOS en Android touchscreen-apparaten en biedt een oplossing voor snelle, mobiele handgeschreven aantekeningen voor iedereen die digitaal werk en spel persoonlijker wil maken. Bamboo Omni is perfect voor mensen die dagelijks, of zelfs ieder uur of iedere minuut schakelen tussen hun telefoon en tablet. Zet de Omni aan en je bent klaar om een PDF te markeren, je handtekening te zetten, of je artistieke kant te laten zien in een afbeelding voor WhatsApp, Facebook of SnapChat.

Prijzen en beschikbaarheid
Bamboo Fineline is compatibel met alle iPad-generaties vanaf de iPad 3, inclusief iPad Air en iPad Mini (exclusief 9.7 in iPad Pro) en biedt de ervaring van een pen met fijne punt in Wacom-kwaliteit aan de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. De prijs van de pen bedraagt €59,90 en is vanaf eind november beschikbaar voor iedereen die het op zijn of haar verlanglijstje heeft staan. De pen is verkrijgbaar via Wacoms webshop en een selecte groep retailers in specifieke regio’s. Kijk voor meer informatie op de website: http://www.wacom.com/en-nl/products/stylus/bamboo-fineline.

De Bamboo Omni is compatibel met de meeste touchscreen-apparaten. De prijs bedraagt €49,90* en is vanaf eind november beschikbaar via Wacoms webshop en een selecte groep retailers in bepaalde regio’s. Kom meer te weten over Bamboo Omni via: http://www.wacom.com/en-nl/products/stylus/bamboo-omni.

*Prijzen in EUR inclusief BTW

  

Over Wacom

Wacom, opgericht in 1983, is een wereldwijd bedrijf met een hoofdkantoor in Japan (Tokyo Stock Exchange 6727), dochterondernemingen en filialen over de hele wereld, waarmee de marketing en distributie in meer dan 150 landen wordt verzorgd. Met de visie om mens en technologie dichter bij elkaar te brengen, door middel van natuurlijke interface-technologie, is Wacom wereldleider geworden op het gebied van interactieve pen tablets, displays, digitale stilussen en oplossingen voor de opslag en bewerking van digitale handtekeningen. De geavanceerde technologie van Wacoms intuïtieve invoerapparaten wordt gebruikt om de meest interessante digitale kunst, films, special effecten, fashion en designs te maken en is voor zakelijke en particuliere gebruikers de ultieme manier om hun persoonlijkheid uit te drukken. Meer informatie over de producten van Wacom Europe via www.wacom.com.

 

Neem voor meer informatie contact op met:                  

Wacom Europe GmbH
Sabine Mende / Jeroen van ’t Hoofd
E:
press@wacom.eu

 

Een digitale presskit inclusief informatieblad, afbeeldingen en een productvideo is te downloaden via: https://wacom.box.com/v/Bamboo-Fineline.